Αρχική Δραστηριότητες Συνέδρια Ημερίδες Εκπαιδευτικές Δράσεις Ενδυνάμωσης σε Μαθητές για την Απόκτηση Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Εκπαιδευτικές Δράσεις Ενδυνάμωσης σε Μαθητές για την Απόκτηση Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Η Μ.Κ.Ο. Κοινωνικής Παρέμβασης και Σχεδιασμού «Αθηνά», ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Εκπαιδευτικές δράσεις ενδυνάμωσης σε μαθητές για την απόκτηση κοινωνικών δεξιοτήτων», που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς σας προσκαλεί στον Ανοικτό Διάλογο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/9/2012 και ώρα 11.15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτακη 76).

Οι μαθητές που συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις θα εκφράσουν τις θέσεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας όπως η εγκληματικότητα και η βία, η μετανάστευση και ο ρατσισμός, η υποστήριξη ατόμων και κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την οικονομική κρίση, καθώς και σε ζητήματα που συνδέονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Στον ανοικτό διάλογο θα συμμετάσχουν επίσης εκπρόσωποι των σχολικών και δημοτικών αρχών καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.